TJÄNSTER & SAMARBETEN

Tjänster & samarbeten

 

Idrott -& motionsskador

Vi hjälper dig som idrottare och motionär oavsett ambitionsnivå med akuta eller långvariga besvär som kan drabba hela kroppen. Vi hjälper även dig som inte har några direkta besvär men vill förebygga skador eller prestera bättre.

Välj mellan: klinik eller digital hjälp. 

Kvinnohälsa – fysioterapi

 Vi hjälper kvinnor digitalt via videobesök med bedömning, rehab, råd och funderingar gällande besvär som du kan drabbas av som kvinna. 

Tex graviditetsrelaterade besvär, stöttning i träning eller rehab efter förlossning, förlossningsskador, samlagssmärta, svanskotesmärta, inkontinens, magmuskeldelning, klimakteriebesvär och framfall.

 

 

Personlig träning

Personlig träning i gym eller träningsupplägg online och träna när det passar dig, med eller utan kombination av rehab.                    

  • Träningsabonnemang digitalt: 500kr-700kr/ 4 veckors period.    
  • Personlig träning i gym45 min: 690kr
  • Individuellt träningsprogram 8veckor: 700kr.
  • Rörlighetsabonnemang149kr/månad (+100kr i startavgift) 
  • Online-rehab via daglig coachning i app: 470kr/månad + 340 kr för ett första videobesök. 

 

RörelseanalysStyrketräning & löpning

För dig med besvär på gymmet eller vid löpning. Vi hjälper dig med videoanalys av ditt rörelsemönster, rehabövningar & tekniktips för att minska besvär & optimera prestation. 

Pris 500:- 

Ingår: digital feedback & eller gemensam genomgång av fynd på ditt inskickade material, rehab & tekniktips.

Maila oss info@myphysio.se för mer information och bokning.  

Gravid, mammaträning & föräldraträning.

Är du nybliven mamma eller föräldraledig pappa/mamma erbjuder vi mammaträning steg 1 eller föräldraträning/mammaträning steg 2 där alla som är föräldralediga är välkomna för träning och gemenskap. 

BARNVAGNSPROMENAD med träningsstopp

Varje vecka kl 10:00-ca 11:00 (oftast torsdagar), träffas vi vid Rocklunda utegym för att gå en barnvagspromenad på 2,5-3km tillsammans med träningsstopp.

Mer info under ¨träningsgrupper¨. 

 

 

 

Samarbeten

Idag samarbetar vi med flertalet klubbar och föreningar. Vi utvecklar gärna nya spännande samarbeten med din arbetsplats, förening eller klubb.  

         Önskar ni en föreläsning eller workshop: maila oss på info@myphysio.se 

Har du en sjukvårdsförsäkring? Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolagen, kontakta ditt direkt eller maila oss så hjälper vi dig. 

 

¨Tack för all hjälp med att hjälpa mig förstå min egen kropp och hur den fungerar och reagerar när jag emellanåt blir vilse. Utan din kunskap, erfarenhet och genuina engagemang hade jag inte varit där jag är idag. Du är rätt person på rätt plats!¨

 

¨Tack för att du hjälpte mig till att jag idag inte har haft ont i ryggen på länge och att jag äntligen fått komma tillbaka och lira på plan smärtfritt. Du är en stjärna på det du gör och har gjort för både mig och många andra.¨

 

¨Tack, tack tack för er hjälp och er fantastiska mammaträning. Har aldrig känt mig såhär stark och stolt över min kropp som jag gör nu. Vi syns igen när det är dags för syskon.¨