Idrottsskador och rehab

¨NO PAIN, MORE GAIN¨ 

Hos oss är du välkommen oavsett ålder & ambitionsnivå inom träning. Vissa hänger hos oss under hela idrottskarriären för guidning och hjälp och vissa kommer och går när behovet finns. Oavsett behov, är du välkommen till oss! 

Fysioterapi

Vi hjälper dig som idrottare och motionär oavsett ambitionsnivå med akuta eller långvariga besvär som kan drabba hela kroppen. Vi hjälper även dig som inte har några direkta besvär men vill förebygga skador eller prestera bättre.

Vi arbetar främst med träning & rehab som behandlingsmetod men kompletterar även med olika manuella metoder om behovet finns.

Nybesök 699 kr, återbesök 340-590kr.

Välj mellan fysisk eller digital hjälp.

Besök på kliniken

Under ett första besök får du börja med att berätta om vad du önskar hjälp med. Därefter gör vi en grundläggande undersökning & screening av ditt rörelsemönster och funktion.

När du söker för smärta eller skada behöver vi undersöka vilken typ av skada du har och hur det påverkar ditt rörelsemönster och funktion. Det sistnämnda är högst individuellt och beror helt på vem du är, vilka förutsättningar du har och målsättning.

Tillsammans lägger vi upp en lämplig behandlings/åtgärdsplan med rehabilitering, skadeförebyggande träning och ev manuella behandlingsmetoder. Du får också med dig råd gällande din övriga träning.

Hur ofta och när det är lämpligt med återbesök är individuellt och vi lägger alltid upp en plan som fungerar för dig.

Digital hjälp

Tänk att ha en fysioterapeut i bakfickan? Hos oss är det möjligt!

Boka in ett videobesök om du skadar dig akut på matchen eller för hjälp om du bor i en annan stad. Du kan också få hjälp med daglig coachning kring rehab och träning via en app i mobilen för dig som idrottar och är skadad och/eller vill optimera din prestation.

Läs mer här:


Samarbeten

Idag samarbetar vi med flertalet klubbar och föreningar i Västerås.

Önskar ni en föreläsning eller workshop i din förening, skola eller arbetsplats: maila oss på info@myphysio.se

Har du en sjukvårdsförsäkring? Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolagen, kontakta ditt direkt eller maila oss så hjälper vi dig.