TJÄNSTER & SAMARBETEN

Tjänster & samarbeten

 

Idrott -& motionsskador

Vi hjälper dig som idrottare och motionär oavsett ambitionsnivå med akuta eller långvariga besvär som kan drabba hela kroppen. Vi hjälper även dig som inte har några direkta besvär men vill förebygga skador eller prestera bättre. Välj mellan: klinik eller digital hjälp. 

Kvinnohälsa

 Vi hjälper kvinnor med bedömning, rehab, råd och träningsupplägg under och efter graviditet både online och fysiskt oavsett tidigare träningsvana.

Just nu har vi tyvärr ingen fysioterapeut med spetskompetens för bäckenbotten undersökning på plats utan rekommenderar då istället vår fantastiska samarbetspartner Viveka i Gnesta.

Du bokar tid hos henne via länken här: Välj Myphysio 60 min eller Myphysio digitalt.   https://ww1.clinicbuddy.com/onlinebooking/-4096                                                                     

 

Personlig träning

Personlig träning i gym eller träningsupplägg online och träna när det passar dig. För dig med eller utan besvär.                        

Personlig träning i gym45 min: 690kr

*Träningsabonnemang digitalt: 500kr-700kr/ 4 veckors period.    

*Individuellt träningsprogram 8veckor: 700kr 

*Rörlighetsabonnemang149kr/månad (+100kr i startavgift) 

 

Gravid, mammaträning & föräldraträning.

Träning och umgänge i ett!

Är du nybliven mamma eller föräldraledig pappa/mamma erbjuder vi mammaträning steg 1 eller föräldraträning för dig som är pappa eller mamma som inte fött barn, alt redan gått steg 1 hos oss och vill fortsätta skapa en träningsrutin i livet som förälder. 

Videobesök

Digital hjälp direkt i mobilen – vart du än befinner dig.

 Digital fysioterapi är ett smidigt alternativ för dig som bor i en annan stad eller främst önskar hjälp med rehab för att själv kunna lösa dina besvär. Vi kan oftast skapa oss en bra omfattande bild av dina besvär över skärmen. 

Du får feedback & återkoppling över bokade videomöten eller inspelade filmklipp alt text. 

Möjlighet till guidning och omfattande rehab via en app med direktchatt till oss. 

Kostnad 340kr/videobesök (rehabövningar ingår).                        Rehabupplägg & coachning via app: 450kr/månad + 340 kr för ett första videobesök. 

 

 

 

Samarbeten

Idag samarbetar vi med flertalet klubbar och föreningar. Vi utvecklar gärna nya spännande samarbeten med din arbetsplats, förening eller klubb.  

         Önskar ni en föreläsning eller workshop: maila oss på info@myphysio.se 

Har du en sjukvårdsförsäkring? Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolagen, kontakta ditt direkt eller maila oss så hjälper vi dig. 

 

¨Tack för all hjälp med att hjälpa mig förstå min egen kropp och hur den fungerar och reagerar när jag emellanåt blir vilse. Utan din kunskap, erfarenhet och genuina engagemang hade jag inte varit där jag är idag. Du är rätt person på rätt plats!¨

 

¨Tack för att du hjälpte mig till att jag idag inte har haft ont i ryggen på länge och att jag äntligen fått komma tillbaka och lira på plan smärtfritt. Du är en stjärna på det du gör och har gjort för både mig och många andra.¨

 

¨Tack, tack tack för er hjälp och er fantastiska mammaträning. Har aldrig känt mig såhär stark och stolt över min kropp som jag gör nu. Vi syns igen när det är dags för syskon.¨