Välj en sida

TJÄNSTER & SAMARBETEN

Tjänster & samarbeten

 

Idrott -& motionsskador

Vi hjälper dig som idrottare och motionär oavsett ambitionsnivå med akuta eller långvariga besvär som kan drabba hela kroppen. Vi hjälper även dig som inte har några direkta besvär men vill förebygga skador eller prestera bättre. Välj mellan: klinik eller digital hjälp. 

Kvinnohälsa

Just nu har vi tyvärr ingen fysioterapeut med spetskompetens inom kvinnohälsa hos oss på kliniken för fysioterapibesök. Du är såklart varmt välkommen ändå att boka tid för kvinnohälsorelaterade besvär, vi gör dock inga bäckenbottenundersökningar.

Önskar du fysioterapi med spetskompetens inom kvinnohälsa rekommendera vi istället vår fantastiska samarbetspartner Viveka via digitala besök eller fysiskt besök i Gnesta.

Du bokar tid via länken här: Välj Myphysio 60 min eller Myphysio digitalt.   https://ww1.clinicbuddy.com/onlinebooking/-4096                                                                     

 

Personlig träning
& rehab i gym

Personlig träning i gym eller digitalt.     För dig med eller utan besvär. Tekniktips, lyfta tyngre, komma igång med träningen, träning under graviditeten mm.                         

 Personlig träning i gym:    

45 min: 690kr

Träningsabonnemang digitalt (betalning / 4 veckors period)

500kr: Small  /    670kr: Large          

Rörlighetsabonnemang: 

149kr/månad (+100kr i startavgift)

 

Gravid, mammaträning & föräldraträning.

Kom och träna med andra gravida på vår gravidträning.

Är du nybliven mamma eller föräldraledig pappa/mamma erbjuder vi mammaträning steg 1 eller föräldraträning för dig som är pappa eller mamma som inte fött barn, alt redan gått steg 1 hos oss och vill fortsätta skapa en träningsrutin i livet som förälder. 

Videobesök

 

Har du ingen möjlighet att ta dig till kliniken? Inga problem, det går utmärkt att få hjälp helt digitalt.

Du bokar enkelt ett videobesök så ringer vi upp dig vart du än befinner dig, i solstolen, hemma, i idrottshallen eller på arbetet. 

 

 

Samarbeten

Idag samarbetar vi med flertalet klubbar och föreningar. Vi utvecklar gärna nya spännande samarbeten med din arbetsplats, förening eller klubb.  

         Önskar ni en föreläsning eller workshop: maila oss på info@myphysio.se 

Har du en sjukvårdsförsäkring? Vi samarbetar även med de flesta försäkringsbolagen, kontakta ditt direkt eller maila oss så hjälper vi dig. 

 

¨Tack för all hjälp med att hjälpa mig förstå min egen kropp och hur den fungerar och reagerar när jag emellanåt blir vilse. Utan din kunskap, erfarenhet och genuina engagemang hade jag inte varit där jag är idag. Du är rätt person på rätt plats!¨

 

¨Tack för att du hjälpte mig till att jag idag inte har haft ont i ryggen på länge och att jag äntligen fått komma tillbaka och lira på plan smärtfritt. Du är en stjärna på det du gör och har gjort för både mig och många andra.¨

 

¨Tack, tack tack för er hjälp och er fantastiska mammaträning. Har aldrig känt mig såhär stark och stolt över min kropp som jag gör nu. Vi syns igen när det är dags för syskon.¨