Mammaträning

Vi älskar starka brudar!

Och vi är för att alla kvinnor ska kunna fortsätta träna hela livet, om man vill göra det utifrån sina egna förutsättning. Vi erbjuder gravid/mammaträning samt online träningsupplägg. Varmt välkommen!


Gruppträning

Vi erbjuder gruppträning för föräldralediga mammor.
Att genomgå en graviditet och förlossning innebär en påfrestning på kroppen som ofta behöver lite extra omtanke och kärlek tiden efteråt, oavsett hur träningsvan du är.

Att börja träna efter en förlossning kan kännas lurigt att få till tillsammans med en liten bebis, & frågorna kan vara många. Vi guidar dig gärna & allt blir roligare i grupp, så varmt välkommen att ta med din bebis till träning och gemenskap.

Från våren 2024 har vi valt att slå ihop mammaträning steg 1 och steg 2. Vi tror det har mängder med fördelar och du är välkommen oavsett om du är nybliven mamma eller har ett barn som är upp till 2 år.

Läs mer om vår mammaträning här nedan:

Mammaträning

På vår 7 veckors mammaträning fokuserar vi på att stärka bäckenbotten, magmuskler & säte men låter även resten av kroppen tränas (både lite pulshöjande träning och styrketräning/kroppsviktsträning).


Den här gruppen riktar både sig till dig som vill komma igång med träningen efter förlossningen. Men också till dig som är föräldraledig och redan tränar regelbundet, antingen hos oss, på egen hand eller i annan mammaträning.

Vi successivt stegrar belastningen & anpassar träningen utifrån dina individuella behov. Oavsett om du är nybliven mamma eller rutinerat inom träning möts vi & tränar tillsammans under de här 50 minutrarna 1 gång/vecka.


När det är läge att komma igång med träning är helt individuellt, vår rekommendationen är minst 4 veckor efter förlossningen. Men om kroppen längtar efter rörelse och du känner dig redo är du välkommen oavsett hur lång tid det gått efter din förlossning.

Träningen fokuserar på hela kroppen, där vi varierar styrketräning med skivstång, hantlar, kettlebells, gummiband mm med pulshöjande träning.

Storasyskon under 5 år är också välkomna att följa med så länge de är friska och krya.

Vår Mammaträning kan gå fortsätta gå så länge du vill, vi byter alltid upplägg varje ny uppstart.

Vi tränar för att orka vara mammor! Vi utbyter tips, funderingar, igenkännande och pepp!

Vi vet att det kan vara läskigt att ge sig ut med sin nya lilla familjemedlem. Du är inte ensam. Kom som du är, vi hjälps åt!

Missar du delar eller hela passet får du passet skickat till dig efteråt så du kan ta igen det när det passar dig.

Varmt välkommen, Myphysio

Digitalt Träningsprogram

Online Coachning Individuellt träningsupplägg i app med tillgång till vår direkt chatt & feedback. Vi hjälper dig oavsett träningserfarenhet. Kostnad: 500kr/månad.

Kontakta oss för mer info!