Online Coaching- rehab och träning

Bli coachad av oss online!

Förutom möjligheten att boka videobesök när du skadat dig erbjuder vi även:

 • ¨Träna smart¨: Personligt träningsupplägg & coaching.
 • ¨Optimerad prestation & hälsa: Rehab & prehab för idrottare och motionär via en app.

För att skapa en bestående förändring behöver vi vara konsekventa, ha tålamod och fortsätta. Vi är med dig hela vägen och coachar dig i den mån du behöver.

Att hålla sig skadefri och träna smart tror vi i grunden skapas genom att förstå sin kropp & dess signaler, förutom specifik träning på det du vill bli bättre på såklart. Oavsett om det handlar om att prestera bättre eller en välmående hälsa.

Skadefri idrottare & motionär

Passar dig som har eller har haft en skada, smärtbesvär eller nedsatt funktion i muskel eller led & vill optimera din prestation och flytta dina gränser. Hur bra idrottare kan du bli om du håller kroppen skadefri? Passar även dig som är motionär och behöver hjälp att rehaba en skada & förbättra din fysiska hälsa.

Tillsammans screenar vi ditt nuvarande rörelsemönster, tar reda på grundorsaker till dina skavanker/skador & lägger en plan hur du kan optimera din prestation hela idrottskarriären. Vi stöttar dig även med utmanade frågor, reflektioner & beteendeförändringar om det behövs.

Många idrottare behöver sluta alldeles för tidigt pga skador & vi vill hjälpa dig hålla hela vägen, så du kan fortsätta så länge du vill. För att det ska funka behöver du förstå hur och varför vi ibland skador oss och hur du kan hjälpa din kroppen att orka på långsikt.

Detta ingår:

 • Digitalt ¨start up¨- samtal (videosamtal) för att få en bild av din fysiska profil som idrottare.
 • Daglig rehab & förebyggande övningar i app
 • Veckovis check in
 • Direktchatt
 • Möjlighet till feedback av uppladdat videomaterial
 • Bollplank/coaching för reflektioner & förebyggande åtgärder

Du investerar: 550kr/månad + 300kr i startavgift (videobesök) första månaden. Vi rekommenderar att vi jobbar ihop minst 2 månader för att du ska få goda verktyg att ta med dig & bygga en stark grund.

Fyll i intresseanmälan längst ner på sidan så kontaktar vi dig.

Träna smart – Motionär

Personligt träningsupplägg & coaching. Vi tror på hälsa utifrån ett helhetsperspektiv. Det här programmet passar dig som vill träna smart och i den mån det går undvika skador. Kanske tycker du det är svårt att träna utan att du tillslut skadar dig & tvingas backa. Eller kanske är du bara nyfiken att få en större förståelse kring din kropp och vad den behöver när det kommer till träning & rörelse. Vi hjälper dig lägga en stabil grund i hur du kan tänka kring träning & belastning för att nå dina mål, oavsett om det handlar om en hälsosam vardag, ett aktivt vardagsliv eller stark kropp. Vi finns här som ett bollplank för reflektioner, ställer frågor och coachar dig genom den eventuella beteendeförändringen – fysiskt eller mentalt, som du behöver göra.

 • Veckovis träningsupplägg i app. (Uppvärmning, rörlighet, prehab, styrketräning, konditionsträning mm).
 • Direktchatt
 • Veckovis check in
 • Feedback på inspelat material/frågor
 • Bollplank/coaching för reflektioner

Välj mellan

Standard: Återkommande upplägg under 1 månads tid men med stegrande belastning.

VIP: Unika pass varje dag och vecka med stegrande belastning under 1 månad.

Du investerar: Standard: 600kr eller VIP: 800kr/månad. Vi rekommenderar att du investerar minst 2 månader för att bygga en stabil grund. Kan betalas via friskvård (epassi eller få kvitto).

Fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig:

Intresseanmälan Online Coachning